Referencia

Véleményedet, tapasztalatodat Te is elmondhatod!
(ezzel kapcsolatban kérlek írj egy emailt: krenifoto@gmail.com címre)

Zoltán

Renátát az elmúlt időszakban kértem fel egy portfólió fotózásra. Előzetes ismeretségünk és a legnagyobb közösségi oldalon megosztott képei alapján vált szimpatikussá. Reni készségesen elegét téve a felkeresésnek egy közösen egyeztetett időpont után pár napon belül a rendelkezésemre állt. Ruhakollekciómból segített kiválasztani a fotózáshoz legalkalmasabb kelméket. A helyszín kiválasztásakor egy sor ötlettel állt elő, amiből szintén közös megegyezés alapján döntöttünk. A helyszín egy régi gyárterület volt, amely tökéletesen megfelelt az elvárásaimnak. A munka során instrukciókkal látott el és meghallgatta az én kívánságaimat is. A fotózás jó hangulatban telt. Közvetlen individuuma, mosolygós arca feloldotta a bennem lévő feszültséget, mivel még nem voltam soha hasonló helyzetben. A képeket mindig megmutatta és ha, esetleg nem tetszett addig próbálkoztunk a beállásokkal, háttérrel, amíg az tényleg tökéletes lett. A fényképezés során ebből is látszott elhivatottsága és odaadása a szakma iránt. A közös munka minden percét élveztem. Azt gondolom, hogy ebben a szakmában ilyen határozott és egyenes emberekre van szükség, mint Reni. Örülök, hogy bepillantást engedett a fotózásba és olyan portfóliót adott át részemre, melyet bátran mutathatok meg ismerőseimnek.

Köszönöm


Ráhel és Attila

A Mi esküvőnk 2016.Október 8.-án volt Sopronban. Reni nagyon rugalmas volt, mert kértük hogy jöjjön el már előtte nap. Mondta, hogy semmi akadálya és az egyeztetéseket is mindig meg tudtuk oldani. Maximálisan figyelt arra, hogy egyedi képeink legyenek és ha ötletünk volt azt is megvalósította. Odafigyelt minden kívánságra. Az egész családdal hamar megtalálta a közös hangot!

Bátran merjük ajánlani, mert fiatal, lendületes és nem ismer akadályokat illetve, ha munkáról van szó nem ismeri a tréfát.

 
Zsolt

Az első közös munka részleteit egy kávéházban beszéltük meg. Teljesen nyitott és kreatív volt az elképzelésekkel kapcsolatban, és nagyon jó ötletekkel látott el. A megbeszélést követően többször is egyeztettünk a kivitelezéssel és a felmerülő elképzelésekkel kapcsolatban. A fotózás napján nagyon jó hangulatban telt az idő. Több helyszínt is felkerestük, és a kattogtatásokkal se spórolt, volt bőven anyag amiből válogathattam.

 

Jenny és családja
Pozitív véleményem van a fotózással kapcsolatban. Reni nagyon rugalmas volt, hamar elvállalt minket és a képeket pár napon belül már meg is kaptuk. A képek természetes hatást keltenek, nincsenek túlzottan megszerkesztve és nincsenek mű beállítások. Reni nagyon kedves volt és minden kérésünket teljesítette, nem ragaszkodik túlzottan az ő elképzeléseihez.

Mindenkinek ajánlom! 🙂